Tko smo mi

Dobrodošli u našu tvrtku Vinmar d.o.o. koja uspješno posluje od 1997 goddine.
Od 2014 godine imamo novost u našoj ponudi, bavimo se distribucijom prodajom i servisiranjem vrhunskih Kuvings sokovnika za kućnu i profesionalnu upotrebu također blendera i djelova.
Za sve kupljene sokovnike našim kupcima nudimo garanciju i osiguran servis i sve rezervne djelove.

U našem prodajnom objektu u Širokom Brijegu možete probati sokove unikatne izražajne arome mirisa koje smo dobili hladnim prešanjem.
Naša tvrtka radi cijelo desetljeće s ciljem da ljudima pruži mogućnost da uživaju u zdravom načinu života i ishrane. U vremenima kada se sve više ljudi okreće prirodnim proizvodima, sokovnik je postao nezaobilazan uređaj u svakoj kuhinji. Zato nam je zadovoljstvo da Vam ponudimo i pomognemo odabrati najbolji sokovnik u svijetu.

U našoj ponudi se nalaze samo sokovnici najvišeg kvaliteta i najboljeg brenda na svjetskom tržištu. Naš tim pažljivo bira svaki sokovnik, provjeravajući njegov kvalitet, efikasnost i trajnost. Naša misija je da Vam pomognemo da odaberete sokovnik koji najbolje odgovara vašim potrebama, na osnovu vaših želja i očekivanja.

Pored maloprodaje sokovnika, tvrtka se također bavi i veleprodajom, čime pružamo mogućnost drugim maloprodajnim objektima da u svojoj ponudi imaju najkvalitetnije sokovnike po najpovoljnijim cijenama.

Uvijek smo spremni da pružimo najbolju podršku našim kupcima, kroz savjete o održavanju i korištenju sokovnika, kao i pomoć u servisu uređaja.

Vjerujemo da je sokovnik više od obične kuhinjske sprave. To je uređaj koji vam omogućava da uživate u ukusnim, svježim i zdravim sokovima, koji će vam poboljšati zdravlje, raspoloženje i cjelokupno stanje organizma. Zato nam je zadovoljstvo da Vam pomognemo u odabiru najboljeg sokovnika za vas i vaše najbliže ili vašu poslovnu djelatnost.

Sokovnik.ba – Vaš najbolji izbor